Zboží

Největší výběr netradičního alkoholu

Jsme e-shop Lihovárek a nabízíme vám neuvěřitelně obrovské množství všelijakých druhů alkoholů, jaký si jen dokážete představit např. destiláty, gin, absint, likéry, whisky, rum atd. Také velice rádi zmíníme, že na Heurece nás doporučuje až 98 % zákazníků a ti si chválí rychlost doručení, přehlednost webu, precizní a opatrné balení zboží a mnoho dalších věcí.

Rozmanitost našich destilátů je opravdu nekonečná. Máme pro vás samozřejmě také ty spíše tradiční jako jsou slivovice hruškovice a višňovice, ale co třeba takové výjimečné chuťově kousky jako malinovice, bezinkovice nebo pivní pálenky?

Výborné rumy

Gin a absint máme pro vás dostupný v klasických verzích, které nejspíše moc dobře znáte např. London Dry Gin, který vám snad ani nemusíme představovat, ale také vám můžeme nabídnout něco speciálního, co jste ještě nikdy dříve neochutnali. Co třeba Absint postavený na destilátu z matoliny Champagne hroznů?

Mezi naše další speciality, které jsou oblíbené na našem e-shopu, patří mimo jiné velice dobrý bylinný likér Lihovárek, ale nejenom. Máme ještě v nabídce nejrůznější ořechovky, medoviny a pozor, dokonce i mandlové a zázvorový likéry.

Kvalitní whisky

A co třeba vy a whisky? Máme pro vás připraveno mnoho chutí opravdu velice kvalitní české whisky, která vám dokáže, že se vůbec nemusí na balení láhve nacházet obrázek čtyř růží nebo jiné lodě, aby tento tradiční skotský nebo irský alkohol byl opravdu dobrý.

Rádi vás ještě upozorníme, že pokud u nás nakoupíte zboží nad 2000 Kč, tak budete mít dopravu zcela zdarma. Doporučujeme se také vždycky dívat na naše limitované edice, které nemůžete přece prošvihnout!

Podívejte se na naši neskutečně velkou nabídku všech možných alkoholů od A do Z a najděte svého oblíbence. Vyřešte bez problémů dárky pro členy své rodiny nebo prostě si prostě udělejte radost a ochutnejte spolu se svými známými něco nového. Ať hledáte cokoliv pro kohokoliv, tak na našem e-shopu to rozhodně najdete.